VIZITATI NOUL NOSTRU MAGAZIN ONLINE DE COVOARE SI MOCHETE


Mocheta Second Hand

Mocheta second hand, online ieftina provine din UE unde a fost folosita in standurile expozitionale pentru o scurta perioada de timp. Gama de mocheta folosita variaza ca grosime, culori, latimi si preturi. Pe fiecare rola sunt diferite lungimi, in functie de stocul disponibil.

Mocheta sintetica folosita nu are pete, rupturi sau alte defecte, ea este preferata de clienti pentru amenajarea diferitelor spatii de evenimente (corturi,nunti,expoziti), sali de sport, spatii de depozitare, magazine, birouri, restaurante, pensiuni, camere de locuit si altele. Livram in toata tara prin CURIER si POSTA ROMANA plata RAMBURS a produselor.

OFERIM TRANSPORT GRATUIT PENTRU VALORI MAI MARI DE 200 LEI

Mocheta second hand raiata grosime cca. 3-4mm , fara suport, latime maxima 2m, diferite lungimi pe rola, culori diferite: gri inchis, gri deschis, visiniu, rosu, albastru, verde, negru, bej, maro.

Mocheta second hand gazon, trafic, cu suport(burete, rasina, precoat, cauciuc, pasla, plasa rafie), diferite grosimi, culori, latimi, cu preturi incepand de la 6,50lei/mpcu tva .In limita stocului disponibil.

Imaginile au caracter de prezentare. Culorile pot sa difere in functie de luminozitatea si contrastul monitorului dumneavoastra!

Vezi intreaga oferta de produse